top of page

Het Team

Ontmoet onze installateurs & medewerkers

Zonnepanelen Haarlem bestaat uit een groep mannen die samen het bedrijf runnen. Wij doen het werk samen, maar iedereen heeft zijn eigen verhaal.

 

Op deze pagina willen wij u vertellen wie wij zijn, en wie u thuis kunt verwachten. Zo is het voor u duidelijk wie er over de vloer komt en kunt u mogelijk makkelijker contact met ons maken.

P1036156.jpg

Ons Verhaal

Zonnepanelen Haarlem is meer dan een zonnepanelenbedrijf. Wij, Sjoerd en Daan, zijn beste vrienden die maar al te graag je dak op gaan, je bijpraten over alles wat met zonnepanelen te maken heeft en, al zeggen we het zelf, hartstikke gezellig zijn.

Na vier jaar in deze dynamische markt bestaat Zonnepanelen Haarlem uit vijftien monteurs, vier kantoormedewerkers en vijf bussen. 

We zijn een jong-volwassen bedrijf dat zichzelf wil onderscheiden in de markt met een hoogwaardig kwalitatieve installatie en gemakkelijk en prettig contact. 

De insteek is dat wij er zijn voor jou. Voor al je vragen, verzoeken of specifieke wensen. We steken graag de handen uit de mouwen en zien ieder project als een unieke puzzel. 

Wij werken daarom ook alleen met eigen teams, en verzorgen alles van A tot Z binnen dit bedrijf. Zo heeft u alleen met ons van doen en kunnen wij de kwaliteit garanderen.

Ons motto: Iedereen moet erop vooruitgaan. Wij, jullie en uiteraard de natuur. Als iemand erop verliest gaat er iets mis.

Ontmoet ons Team

bottom of page