top of page

Storm van Vijfeijken

Installateur

Sinds anderhalf jaar werk ik bij Zonnepanelen Haarlem waar ik als persoon en in mijn carrière snel ben gegroeid.


Door de werkwijze en ondersteuning van Zonnepanelen Haarlem heb ik mijn studie politicologie door kunnen zetten en ga op dit moment mijn scriptie schrijven over polarisatie in de samenleving. Mijn studie en werk als zonnepaneel installateur gaan goed samen, vanuit mijn studie heb ik de visie gekregen om niet mee te werken in bedrijfsstructuren die niet duurzaam zijn voor de planeet of voor de mensen om ons heen. Deze visie past goed bij de mensen die in het bedrijf werken en bedrijfsdoelen, zo ben ik trots op het bedrijf en mezelf als ik in het nieuws lees dat Nederland de meeste zonnepanelen heeft per inwoner. Het is fijn en voelt goed om met dit bedrijf aan de toekomst te werken waarbij ik ook mijn brood kan verdienen.


Verder is het fantastisch om de ontwikkelingen binnen het bedrijf te zien, niet alleen bij collega’s maar bij de services die we aanbieden als bedrijf. Zo installeren wij ook nu ook laadpalen en batterijen waardoor er meer wordt gevraagd van ons installateurs, hierdoor blijven we in ons werkveld bijleren en zitten we niet stil in de ontwikkeling.


Het werk als installateur heeft me geïnspireerd om me verder te gaan ontwikkelen in de installatietechniek, hopelijk kan mijn huidige werk veld later combineren met mijn studie. In ieder geval ben ik blij mijn loon te kunnen verdienen met vrienden wat mij in staat om een te kunnen sparen voor de reis naar Australië ga ondernemen na de zomer.


bottom of page