top of page

Daniel Dulmers

Oprichter

Mijn naam is Daan, ik ben 30 jaar oud en kom uit Haarlem. Een aantal jaar terug begon ik Zonnepanelen Haarlem samen met Sjoerd. Sinds de enorme groei in de markt hebben wij ons snel moeten aanpassen en zo ben ik gegroeid van een installateur naar de eigenaar van een bedrijf, een leider en een visionair. Om het maar even bescheiden te benoemen.


Binnen het bedrijf zorg ik veelal voor de structuur, opbouw en automatisering van het bedrijf. Daarvoor kijk ik naar wie er bij ons werkt, en waar de potentie ligt. Zo probeer ik altijd de juiste mensen op de juiste plekken te zetten, hen goed te begeleiden en te luisteren naar de soms niet uitgesproken behoeften. Ik investeer tijd en energie in het ontwikkelen van een veilige werksfeer waarbij iedereen zichzelf kan en mag zijn en wij als mannen en broeders onder elkaar samen een team vormen.


Mijn missie:

Omdat iedereen toch veel tijd doormaakt op werk, behoort de werkvloer en het bedrijf een plek voor iedereen te zijn, waar je graag naartoe gaat, en waar we samen werken aan hetzelfde doel. Waarbij dat doel in woorden kan verschillen maar in essentie altijd gelijk is. 


Die essentie is kort door de bocht “Een betere wereld en een betere mensheid.” Waarbij dit opgebroken betekent zorgen voor jezelf, zorgen voor de ander en zorgen voor de omgeving. bottom of page