top of page

Over ons

Zonnepanelen constructie

Over Zonnepanelen Haarlem

Even voorstellen!

Zonnepanelen Haarlem is meer dan een zonnepanelenbedrijf. Wij, Sjoerd en Daan, zijn beste vrienden die maar al te graag je dak op gaan, je bijpraten over alles wat met zonnepanelen te maken heeft en, al zeggen we het zelf, hartstikke gezellig zijn.

 

Het leukste is dat wij er zijn voor jou. Voor al je vragen, verzoeken of specifieke wensen. We steken graag de handen uit de mouwen en zien ieder project als een unieke puzzel. 

Wat doen we bij
Zonnepanelen Haarlem?

Na drie jaar in deze groeiende markt bestaat Zonnepanelen Haarlem uit tien monteurs, twee kantoormedewerkers en vier bussen. 

We hebben een enorme motivatie en hechten waarde aan het leveren van goede producten en een prettig contact. We zijn als familie en delen de opbrengsten met elkaar.

Daarom werken wij altijd samen en huren geen externe montage teams in. Zo blijven we bij onszelf en hebben we een gezellige sfeer.

Ons motto: wij helpen jou en de planeet. We hebben geen overhead kosten en kopen alle panelen zelf in bij de fabriek. Op deze manier leveren we altijd snel voor een aantrekkelijke prijs.

Waarom
Zonnepanelen Haarlem?

Niet alleen om de wereld een beetje groener te maken en jou de power daarvoor geven, maar ook je te helpen met de portemonnee. Op meerdere fronten is dat hartstikke waardevol. Daarbij houden we van een uitdaging en gaan we graag voor je de hoogte in: je dak op, bedoelen we dan! 

 

Op het einde van de dag kunnen we dan tegen onze (toekomstige) kinderen zeggen dat we ons steentje bijdroegen om een positieve impact op het klimaat te leveren. Jij kan dat misschien vandaag al doen!

Meer weten over ons of over alles wat met zonnepanelen te maken heeft? Neem contact met ons op!

bottom of page