top of page

Mees van Rongen

Manager

Mijn naam is Mees!

28 jaar oud, afkomstig uit Amsterdam en nu al zo'n 3 jaar lang met veel plezier aan het werk

bij Zonnepanelen Haarlem.


2 jaar nadat ik was begonnen aan de studie geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam, was het wel duidelijk voor mij dat ik gebaat was bij iets anders; met mijn handen werken. Ik heb toen dan ook een timmeropleiding gevolgd en een aantal mooie jaren doorgebracht als restauratietimmerman in Amsterdam. 

Een aantal jaar geleden klopten mijn vrienden Daan en Sjoerd op mijn deur met de vraag of ik niet af en toe een dagje mee wilde lopen bij hun zonnepanelen bedrijfje. De rest is geschiedenis;


Fast forward 3 jaar en ik ben nu 'floor manager' van het installatieteam en heb inmiddels een ware passie opgebouwd voor de energietransitie. 

Als installateur, maar ook als persoon, heb ik enorme stappen gemaakt werkend voor dit bedrijf.

Dankbaar ben ik voor de ruimte en aandacht die iedereen krijgt binnen dit bedrijf om de beste versie van zichzelf te worden. Ik typeer Zonnepanelen Haarlem ook wel eens als de uit de hand gelopen hobby van een vriendengroep uit Haarlem. 

Wat is er nou mooier dan door hard werken met je vrienden iets super moois op te bouwen?


Door mijn verleden als restauratietimmerman - en de daarmee gepaarde voorliefde voor precisie en vakwerk - kan ik mij zeer goed vinden in de kernwaarde van Zonnepanelen Haarlem: Maatwerk en een persoonlijke oplossing voor iedere klant.

Wanneer ik bij u over de vloer kom, zal ik altijd streven naar de beste, meeste esthetische oplossing voor uw woning!


Naast installeren bij u in de meterkast of op het dak, kunt u mij trouwens ook vinden in de sportschool, of in de klimhal. Klimmen doe ik dus niet alleen op daken ;-)

Daarnaast hou ik van een goed verhaal, verre reizen, lekker eten en actieve (sport-)vakanties!


Graag zie ik u bij mijn volgende installatie en wie weet komt het dan tot een goed gesprek

onder het genot van een bakje koffie!bottom of page