top of page
pexels-wilson-vitorino-2177473-min.jpeg

Ervaringen

Het is altijd fijn om feedback van onze klanten te krijgen. Hier zijn ze aan het woord over hun ervaringen met Zonnepanelen Haarlem. Lees meer over de ervaringen van mensen die het zonnetje al in huis hebben gehaald en dat graag hier met jullie delen. Misschien zien we jouw review hier binnenkort ook bij staan!

WhatsApp Image 2022-02-19 at 11.29.50.jpeg

Top zonnepanelen!

"Heren van zonnepanelen Haarlem hebben ivm plaatsen dakkapel onze panelen zorgvuldig verplaatst. Communicatie verliep erg prettig en ze hebben goed advies gegeven over het plaatsen van extra panelen. Vrolijke heren die gepassioneerd hun werk uitvoeren."

Auke

Ik zou ze zeker aanbevelen!

Fijne ervaring gehad met zonnepanelen Haarlem. Super goed advies en denken graag met je mee. De ploeg die op vrijdagmiddag kwam monteren zijn erg gezellige gasten ondanks ze een zeer drukke week hebben gehad. We zijn geen grote afnemer met 7 panelen maar zijn net zo behandeld.

Ik zou ze zeker aanbevelen.

Zonnepanelen Haarlem ervaringen_edited.jpg

Stephan

Zonnepanelen op het noorden_edited.jpg

Toppers!

Prima service ! Er wordt goed gecommuniceerd. Ze komen echt ter plekke meten en bespreken wat wel / niet mogelijk is. De info voor het installeren is zeer duidelijk ! Het installeren is gedaan door twee leuke mannen, erg aardig en werkten heel netjes ! Zonnepanelen liggen er mooi op. Afsluiting werd door bedrijf verzorg. Via mail verder informatie na de installatie ! toppers !

Hans

foto_contact-min.png

Gratis adviesgesprek

We snappen dat je misschien vragen hebt. Daarom gunnen we je

graag de gelegenheid om ze te stellen. Verbreed je horizon en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!

bottom of page