top of page
Zonnepanelen Haarlem.jpg

Zonnepanelen laten installeren

De zonnepanelen installateurs van Zonnepanelen Haarlem komen graag bij je langs. We schakelen snel en plannen de installatie heel snel in. De doorlooptijd tussen aanvraag en installatie is maar twee maanden! De installatie zelf is zo gepiept: binnen één dag zijn de panalen helemaal klaar voor gebruik!

Waarom Zonnepanelen Haarlem?

Vraag een gratis adviesgesprek aan

We snappen dat je misschien nog vragen hebt. Daarom geven we je graag de gelegenheid om ze te stellen. Verbreed je horizon en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek! 

Is dit binnenkort jouw dak?

Binnen mum van tijd liggen de zonnepanelen op je dak. Vanaf dat moment wek je officieel je eigen stroom op. Leveren je panelen meer dan dat je verbruikt? Dan lever je terug aan het energienetwerk en krijg je geld terug van je energieleverancier. Salderen kun je leren, om zo maar te zeggen. 

Wat vinden onze klanten van ons?

Je bent natuurlijk niet de eerste die Zonnepanelen Haarlem overweegt. Omdat het anders zo'n 'wij van WC-eend, raden WC-eend'-verhaal wordt, lees je hieronder wat onze klanten van ons vinden. De afgelopen jaren hebben we al duizenden zonnepanelen geïnstalleerd bij je landgenoten.

Stephan - fijne ervaring!

Fijne ervaring gehad met zonnepanelen Haarlem. Super goed advies en denken graag met je mee. De ploeg die op vrijdagmiddag kwam monteren zijn erg gezellige gasten ondanks ze een zeer drukke week hebben gehad. We zijn geen grote afnemer met 7 panelen maar zijn net zo behandeld.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Om je de kracht van zonnepanelen te laten zien, maken we altijd een maatwerk offerte voor je. We tonen je hoeveel je dak jou kan opleveren en binnen hoeveel jaar je jouw investering terugverdient. Binnen twee maanden liggen de panelen op je dak en wek je officieel je eigen stroom op!

bottom of page