top of page

Wat kosten zonnepanelen?

Persoonlijk advies voor jouw dak

Ontdek hoeveel jij kunt besparen

Snelle installatie binnen 4 weken

Ontvang een vrijblijvende offerte

Binnen één minuut geregeld!

★★★★★

Zonnepanelen Haarlem.jpg

New page 

Gecertificeerde monteurs, persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oplossingen voor jouw woning of bedrijfspand.
★★★★★ (5/5 - 110 beoordelingen)

Zonnepanelen Haarlem is jouw vertrouwde partner in Noord-Holland voor op maat gemaakte zonne-energieoplossingen. Weet je niet waar je moet beginnen? Ons team staat klaar om je te voorzien van eerlijk en betrouwbaar advies. 
 

Zet vandaag nog de eerste stap naar lagere energiekosten en een groene toekomst. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek directhet rendement voor jouw woning of bedrijfspand.

Maak kennis met Zonnepanelen Haarlem

002-solar-cell-yellow.png

Begeleiding van A - Z

Bij Zonnepanelen Haarlem ontzorgen wij je volledig: van deskundig advies en rendements-berekeningen tot het installeren van hoogwaardige panelen. En we stoppen niet na de installatie; we bieden ook uitgebreide nazorg.

003-fast-delivery-yellow.png

Installatie binnen 4 weken

Anders dan bij andere zonnepanelen bedrijven, levert Zonnepanelen Haarlem razendsnel. Je komt niet op een eindeloze wachtlijst te staan, maar binnen 6 weken liggen je panelen op je dak en wek je je eigen stroom op. Beloofd.

004-badge-yellow.png

De expert in Noord-Holland

Onze roots liggen in Haarlem, maar we leveren en installeren ook in alle omliggende regio's van Noord-Holland en daarbuiten. Met onze jaren lange ervaringen helpen wij graag met zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen. 

001-thumbs-up-yellow.png

Eerlijke prijs

We hebben geen overheadkosten en kopen onze panelen rechtstreeks in bij de fabriek, zonder tussenpersonen. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit panelen leveren tegen aantrekkelijke prijzen.

Duizenden succesvol geplaatse zonnepanalen

Bij Zonnepanelen Haarlem zetten we ons enthousiast in voor onze klanten. We hebben al talloze huishoudens en bedrijven in Noord-Holland geholpen om over te stappen op schone energie.

Marco Diependaal
Zeer tevreden. Snelle en uitgebreide offerte, duidelijke uitleg en begeleiding. Vakkundige monteurs, willen echt een mooi stukje werk leveren, alles in overleg. Ondanks de barre weersomstandigheden flink doorgewerkt. Top👍

★★★★★

Sietse Ellerbroek
Zonnepanelen Haarlem heeft tien zonnepanelen op het dak van onze woning geplaatst en we zijn buitengewoon tevreden over de manier waarop dat is gegaan. De planning verliep vlot en zorgvuldig, aan de hand van een grondige bezichtiging ter plaatse. Er werd goede informatie gegeven en op elke vraag werd prompt gereageerd. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

★★★★★

L&S
Fijn, duidelijk en snel mailverkeer. Nadat ze zijn langsgekomen direct een vrijblijvende offerte gekregen. Na akkoord werden de zonnepanelen binnen 2 weken al geplaatst! Leuke, aardige en gezellige gasten die hun vak verstaan! 

★★★★★

H.S.
Super bedrijf! Vriendelijke mensen en snel geïnstalleerd. Afgelopen zomer hebben we onze zonnepanelen laten installeren. We zijn er heel blij mee, alles werkt goed. Ook als we achteraf nog vragen hebben of er is nog nazorg nodig, ze staan meteen voor je klaar. Helemaal top!

★★★★★

google-reviews_edited.jpg

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Wij kunnen je helpen te bepalen hoeveel zonnepanelen voor jou ideaal zijn. Daarbij kijken we bijvoorbeeld naar je stroomverbruik maar ook naar het aantal zonuren, het vermogen van de zonnepanelen, dakoriëntatie en eventuele schaduwvorming. Laat een van onze experts naar jouw situatie kijken. Vraag een offerte aan en krijg direct inzicht in wat je precies nodig hebt.

Veelvoorkomende vragen

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Met zonnepanelen wek je je eigen groene stroom op, wat je direct kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je wasmachine op een zonnige dag. Dit bespaart je kosten op je energierekening. Bovendien draag je met zonnepanelen bij aan een schoner milieu en verhoog je de waarde van je huis door een verbetering van het energielabel. Dit kan resulteren in een hogere waarde van je woning en in sommige gevallen zelfs een lagere hypotheekrente, omdat steeds meer banken rentekorting bieden voor woningen met een hoog energielabel.

Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen?

Dankzij de hoge energieprijzen, lagere verkoopprijzen van panelen en het hoge rendement van moderne zonnepanelen is de terugverdientijd aanzienlijk gedaald. Waar dit eerst rond de 10 jaar lag, kun je nu verwachten dat je je investering binnen 5 tot 7 jaar terugverdient. Alles daarna, is winst voor je portemonnee. Dit maakt zonnepanelen een uiterst rendabele investering op de lange termijn.
 

Wat zijn de kosten van zonnepanelen?

De kosten van zonnepanelen zijn de laatste jaren aanzienlijk gedaald, terwijl de kwaliteit juist is toegenomen. De exacte kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type dak en het gewenste vermogen van de panelen. Onze specialisten kunnen je hier meer over vertellen.

Hoe werkt de salderingsregeling?

De salderingsregeling blijft! De salderingsregeling houdt in dat je de energie die je opwekt met zonnepanelen en niet direct verbruikt, kunt terugleveren aan het elektriciteitsnet. Deze teruggeleverde energie wordt verrekend met de energie die je afneemt van het net, waardoor je alleen betaalt voor het nettoverbruik. Als je meer energie produceert dan verbruikt, krijg je zelfs geld terug.


Welk merk zonnepanelen plaatsen jullie?

Wij plaatsen voornamelijk zonnepanelen van het gerenommeerde merk SolarEdge. SolarEdge staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovatieve technologieën, waaronder slimme omvormers en een gebruiksvriendelijke bijbehorende app. Deze omvormers optimaliseren de energieopbrengst van de zonnepanelen en bieden uitgebreide monitoringmogelijkheden, zodat je altijd inzicht hebt in de prestaties van je zonne-energiesysteem. Met SolarEdge zonnepanelen ben je verzekerd van duurzame energieopwekking van topkwaliteit.
 

Ik heb zelf panelen gekocht, kunnen jullie deze installeren?

In de meeste gevallen bieden wij een compleet pakket aan, inclusief zowel de zonnepanelen als de installatie. Als je echter al zonnepanelen hebt aangeschaft en hulp nodig hebt bij de installatie, staan wij zeker voor je klaar. Het is het beste om contact met ons op te nemen om jouw specifieke situatie te bespreken.

Is dit binnenkort jouw dak?

Binnen mum van tijd liggen de zonnepanelen op je dak. Vanaf dat moment wek je officieel je eigen stroom op. Leveren je panelen meer dan dat je verbruikt? Dan lever je terug aan het energienetwerk en krijg je geld terug van je energieleverancier. Salderen kun je leren, om zo maar te zeggen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

✔️ Altijd een offerte op maat

✔️ Ontdek hoeveel jij kunt besparen

✔️ Eenvoudige en heldere informatie

✔️ Installatie binnen 4 weken

bottom of page