top of page

Waarom
zonnepanelen?

Een groener huis, daar doen we het voor. Met zonnepanelen doe je naast de aarde ook je portemonnee een groot plezier. Voor niets komt de zon op en op termijn geniet je dan ook van gratis stroom. Je verdient je investering binnen een aantal jaar terug én je bent minder afhankelijk van eventuele stroomprijsstijgingen. Klinkt best goed, hè?

Een waardevolle investering

Verdien terug

Het duurt gemiddeld 5 tot 7 jaar om de investering terug te verdienen. Omdat goede zonnepanelen zo'n 25 jaar meegaan, verdien je de investering tot wel vijf keer terug!

Lever terug

Wat je niet zelf aan energie verbruikt, lever je terug aan je energieleverancier. Dat heet salderen. Dankzij de huidige salderingsregeling valt dat gunstig uit voor de consument. 

Geef terug

Zonne-energie is de meest duurzame energie die er bestaat. Ze maken geen gebruik van fossiele brandstof, water of biomassa. Ze werken ook als de zon niet fel schijnt! Zo geef je terug aan Moeder Aarde.

Lage kosten, hoog rendement

We zijn een klein bedrijf en hebben daarom geen overhead kosten. We doen graag alles zelf, om zo maar te zeggen. Je koopt bij ons de zonnepanelen en wij monteren ze meteen voor je. Het is alsof je groenten direct bij de boer koopt. Je betaalt alleen voor de panelen en (de koffie) voor ons team. Beloofd!

pexels-ron-lach-8180060-min.jpeg

Hogere woningwaarde

Zonnepanelen zorgen voor een hoger energielabel van je huis. Daarmee stijgt ook de woningwaarde.

bottom of page