top of page
vriendenkorting.jpeg

Vriendenkorting

Krijg €100 cashback per nieuwe klant. Elke keer.

Omdat we anderen ook graag blij maken met zonnepanelen, hebben we een toffe actie. Voor iedereen die via jou bij ons klant wordt, krijg je €100. Hoe het werkt? Dat lees je hieronder.

Vraag offerte aan

Zo werkt het.

Gratis stroom. Wie wil dat nu niet? Dat dachten we al. Als iemand uit jouw sociale kring het offerte formulier invult, krijg jij van ons dus €100. 

 

Daarvoor moeten ze in het berichtveld jouw VOORNAAMACHTERNAAM100 invullen. Dus stel je heet Sjoerd Gravemaker, gebruik dan de code 'SJOERDGRAVEMAKER100'.

 

Zo weten wij via wie de aanvraag binnenkwam en wiens rekening we gaan spekken met €100. Let wel: dat doen we pas zodra de offerte akkoord is en de zonnepanelen op het dak liggen. Duurt even, maar dan heb je ook wat!

Hoe eerder, hoe voordeliger

Hoe eerder de zonnepanelen bij je buur, collega of familielid op het dak liggen, hoe eerder zij de vruchten ervan plukken. En jij ook. Waar wacht je nog op?

Vraag offerte aan

Vraag een gratis adviesgesprek aan

We snappen dat jij of je vriendenkring misschien nog vragen hebben. Daarom geven we je graag de gelegenheid om ze te stellen. Verbreed je horizon en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek! 

pexels-ron-lach-8180060-min.jpeg

Hogere woningwaarde

Zonnepanelen zorgen voor een hoger energielabel van je huis. Daarmee stijgt ook de woningwaarde.

bottom of page