top of page

Zonnepanelen set kopen

Wil je graag een set zonnepanelen kopen? Iedereen is anders en iedereen heeft andere wensen. Om van je huis jouw duurzame thuis te maken, denken we graag in mogelijkheden. Deze leggen we aan je voor en zo komen we tot jouw ideale set zonnepanelen. We helpen je graag de wereld een beetje groener te maken met een mooie set zonnepanelen voor een prima prijs.

Zonnepanelen set kopen

Zonnepanelen dakcheck

 

We geloven in maatwerk en denken graag met je mee. We komen eerst graag even langs om te kijken op je dak. Welke set zonnepanelen er uiteindelijk komt te liggen is afhankelijk van het energieverbruik van jouw huishouden, of je een schuin of plat dak hebt en wat jij het mooiste vindt staan. En misschien heb je wel bepaalde voorkeuren over de herkomst van je zonnepanelen. Wij beschouwen ieder project als een interessante puzzel en zorgen ervoor dat ieder stukje keurig op z'n plek komt te liggen. Als de uiteindelijke offerte is goedgekeurd, gaan we direct voor je aan de slag!

Zonnepanelen verbruik berekenen

 

We kijken niet alleen naar je huidige verbruik, maar ook naar je mogelijke toekomstige verbruik. Op het moment dat je in een elektrische auto gaat rijden, ziet je energiebalans er heel anders uit. Hetzelfde geldt natuurlijk als je van gas naar elektrisch koken gaat. We berekenen zorgvuldig voor je hoeveel panelen je nodig gaat hebben, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat er niet teveel zonne-energie wordt opgewekt. 

 

220329_Zonnepanelen_077_LR.jpg

Zonnepanelen laten installeren

Wat komt er allemaal kijken bij de installatie van de set zonnepanelen? Daar vertellen we je graag meer over! 

bottom of page