top of page

Verdien terug met zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een waardevolle investering. Niet alleen omdat Moeder Aarde blij met je is, maar ook omdat je portemonnee er de vruchten van plukt. Na ongeveer 5 à 7 jaar heb je de investering terugverdiend en je zonnepanelen gaan langer mee dan je kind in huis woont. Overigens stijgt de woningwaarde van je huis met gemiddeld 3,5%. Door ze door ons te laten plaatsen, betaal je ook nog eens minder. Homerun!

Vraag offerte aan
Zonnepanelen op modern huis

Gemiddelde terugverdientijd op zonnepanelen

Hoewel zonnepanelen natuurlijk een prijskaartje hebben, verdien je deze investering vrij snel terug. Stel je laat twaalf zonnepanelen installeren op je dak dan krijg je daar zo'n 3500 kWh aan stroom per jaar uit. Bij een elektriciteitsprijs van €0,22 per kWh komt dat neer op een jaarlijkse besparing van €780. Kostenbegrotingen lopen soms nogal wat uiteen. Dat heeft te maken met wat voor soort omvormer je nodig hebt en hoe de garantie geregeld is.

Zonnepanelen laten monteren

Zonnepanelen Haarlem werkt uitsluitend met zonnepanelen waar 25 jaar garantie op zit

Lees meer over verzekering en garantie

Vraag een gratis adviesgesprek aan

We snappen dat je misschien nog vragen hebt. Daarom gunnen we je graag de gelegenheid om ze te stellen. Verbreed je horizon en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek! 

bottom of page