top of page
Thuisbatterij zonnepanelen.jpeg

Thuisbatterij

Ontdek de kracht van groene energie met een thuisbatterij. Hiervoor hoef je niet per se zonnepanelen te hebben! In combinatie met een dynamisch energiecontract, ben je zonder zonnepanelen voordelig uit. Mét zonnepanelen sla je de overtollige opgeleverde energie op, om later te verbruiken als er minder zon schijnt. Wat je situatie ook is, we adviseren je graag over de mogelijkheden van een thuisbatterij.

Waarom een thuisbatterij?

Vraag een gratis adviesgesprek aan

We snappen dat je misschien nog vragen hebt over hoe het precies zit met zo'n thuisbatterij. Daarom geven we je graag de gelegenheid om ze te stellen. Verbreed je horizon en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek! 

Ziet jouw huis er binnenkort zo uit?

Binnen mum van tijd is je thuisbatterij geïnstalleerd en liggen er eventueel zonnepanelen op je dak. Vanaf dat moment wek je officieel je eigen stroom op en wordt overtollige energie netjes opgeslagen. In combinatie met een dynamisch energiecontract kun je overtollige stroom met winst verkopen en hoef je pas stroom af te nemen als de prijzen lekker laag zijn.  

Wat vinden onze klanten van ons?

Je bent natuurlijk niet de eerste die Zonnepanelen Haarlem overweegt. Omdat het anders zo'n 'wij van WC-eend, raden WC-eend'-verhaal wordt, lees je hieronder wat onze klanten van ons vinden. De afgelopen jaren hebben we al duizenden zonnepanelen geïnstalleerd bij je landgenoten.

Stephan - fijne ervaring!

Fijne ervaring gehad met zonnepanelen Haarlem. Super goed advies en denken graag met je mee. De ploeg die op vrijdagmiddag kwam monteren zijn erg gezellige gasten ondanks ze een zeer drukke week hebben gehad. We zijn geen grote afnemer met 7 panelen maar zijn net zo behandeld.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Om je de kracht van je eigen thuisbatterij te laten zien, maken we altijd een maatwerk offerte voor je. Of je er nu zonnepanelen bij neemt, of niet.

 

Wel interesse in paneeltjes? Dan rekenen we voor je uit hoeveel je dak je oplevert en hoe lang je terugverdientijd is. Binnen een paar weken liggen de panelen op je dak en wek je officieel je eigen stroom op!

Selecteer een optie
bottom of page