top of page
Laadpalen.jpeg

Laadpalen

De toekomst van wonen, koken en rijden is elektrisch. Dat hoeven wij jou niet te vertellen. Daarom installeren we ook een laadpaal voor je. Of je al zonnepanelen hebt of niet. Wat je situatie ook is, we adviseren je graag over de mogelijkheden van een laadpaal. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek bij ons aan!

Waarom een laadpaal?

Vraag een gratis adviesgesprek aan

We snappen dat je misschien nog vragen hebt over hoe het precies zit met zo'n laadpaal. Daarom geven we je graag de gelegenheid om ze te stellen. Verbreed je horizon en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek! 

Wat vinden onze klanten van ons?

Je bent natuurlijk niet de eerste die Zonnepanelen Haarlem overweegt. Omdat het anders zo'n 'wij van WC-eend, raden WC-eend'-verhaal wordt, lees je hieronder wat onze klanten van ons vinden. De afgelopen jaren hebben we al duizenden zonnepanelen geïnstalleerd bij je landgenoten.

Stephan - fijne ervaring!

Fijne ervaring gehad met zonnepanelen Haarlem. Super goed advies en denken graag met je mee. De ploeg die op vrijdagmiddag kwam monteren zijn erg gezellige gasten ondanks ze een zeer drukke week hebben gehad. We zijn geen grote afnemer met 7 panelen maar zijn net zo behandeld.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Om je de kracht van je eigen laadpaal te laten zien, maken we altijd een maatwerk offerte voor je. Of je er nu zonnepanelen bij neemt, of niet.

 

Wel interesse in paneeltjes? Dan rekenen we voor je uit hoeveel je dak je oplevert en hoe lang je terugverdientijd is. Binnen twee maanden liggen de panelen op je dak en wek je officieel je eigen stroom op!

Extra opties:
bottom of page