top of page

Zonnepanelen laten installeren

Met de montage van de zonnepanelen zie je jouw groene droom tot leven komen! We gaan voor je het dak op en installeren de zonnepanelen met plezier. Welke zonnepanelen dat precies worden, bespreken we graag met je. Doorgaans duurt de installatie van zonnepanelen slechts één dag. Dat lees je goed! Heb je voor ons ondertussen een kopje koffie? 

220329_Zonnepanelen_032_LR.jpg

Waar zonnepanelen laten plaatsen?

Net zoals dat veel mensen een tuin op het zuiden willen, is dat ook het geval met zonnepanelen. Zonnepanelen gericht op het zuiden, leveren simpelweg de meeste zonne-energie op omdat ze bijna de hele dag van het zonnetje genieten. Mits je een schuin dak hebt dat zich op het zuiden richt. Indien je een plat dak hebt, valt de keuze vaak op een oost-west opstelling. Maar wat als je schuine dak op het oosten of westen gericht is? Bij Zonnepanelen Haarlem kijken we altijd naar de optie die voor jou het gunstigst uitvalt. Hiervoor houden we met de stand van de zon in verhouding tot je panelen in de zomer én winter. Oh, en het oog wil ook wat!

Zonnepanelen laten plaatsen

door professionals

Dag in, dag uit staan wij op legio daken. Schuin of hoog en altijd uitdagend. Maar we werken dan ook met diverse materialen om ons werk veiliger te maken. Om gevaarlijke situaties en lage opbrengsten te voorkomen, sla je het liefst een professionele installateur in de arm. Niet in de eerste plaats omdat er een ruime keuze aan panelen is, maar vooral ook om de expertise van een installateur die dagelijks het dak op gaat. Er komt misschien wel meer kijken bij het plaatsen van zonnepanelen dan je denkt!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

We snappen dat je misschien nog vragen hebt. Daarom gunnen we je graag de gelegenheid om ze te stellen. Verbreed je horizon en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek! 

bottom of page