top of page

Haal het
zonnetje in huis met zonnepanelen

De kracht van de zon, gewoon bij je thuis. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen graag contact met je op. Misschien staat Zonnepanelen Haarlem binnenkort wel bij je op het dak!

Het stappenplan van Zonnepanelen Haarlem

Op het moment dat je besluit dat je zonnepanelen wilt, wat gebeurt er dan? We verklappen vast dat we altijd gaan voor een persoonlijke aanpak. Onze werkwijze zie je hieronder in drie stappen uitgelegd.

1

Je doet een aanvraag op onze website. We plannen vervolgens een afspraak met je in waarbij we komen kijken op je dak en met je in gesprek gaan over je wensen.

2

Je ontvangt van ons een op maat gemaakte offerte. Zodra deze akkoord is, plannen we een datum voor de installatie. Doorgaans is de montage binnen een dag klaar. Heb je voor ons een kopje koffie?

3

Dankzij de installatiegarantie zit je sowieso vijf jaar helemaal goed. En met het juiste onderhoud gaan je panelen járen mee.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

We snappen dat je misschien nog vragen hebt. Daarom geven we je graag de gelegenheid om ze te stellen. Verbreed je horizon en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek! 

Zonnepanelen op een plat dak

Verkoop

Maatwerk is onze sleutel

We werken met iedere soort paneel. Het is maar net waar jouw wensen naar uitgaan!

220329_Zonnepanelen_032_LR.jpg

Installatie

Installeren is zo gepiept

Binnen een dag liggen de panelen op je dak en wek je officieel je eigen energie op!

IMG_20201103_084829_5.jpg

Onderhoud

Voor het hoogste rendement

Houd je zonnepanelen schoon en geniet van maximaal rendement.

WhatsApp Image 2022-02-19 at 11.29.50.jpeg

Top zonnepanelen!

"Heren van zonnepanelen Haarlem hebben ivm plaatsen dakkapel onze panelen zorgvuldig verplaatst. Communicatie verliep erg prettig en ze hebben goed advies gegeven over het plaatsen van extra panelen. Vrolijke heren die gepassioneerd hun werk uitvoeren."

Auke uit Haarlem

bottom of page